loading

Studimi mbi atletët profesionistë

Efektiviteti i CELLFOOD® in vivo u vlerësua në Institutin e Sportit të Universitetit të Pretoria (AFRIKA E JUGUT) në një kalim të dyfishtë, të kontrolluar nga placebo, që zgjat 18 javë, të kryera në 45 vrapues maratonë (28 burra dhe 17 gra), të moshës ndërmjet 20 dhe 51 vjeç.
Nga pikëpamja klinike, krahasuar me placebo, përdorimi i CELLFOOD ishte i shoqëruar një ulje e rrahjeve të zemrës gjatë sforcimit dhe një ulje e rrahjeve të zemrës frymëmarrëse me fuqi maksimale aerobike të rritur (VO2 max), duke favorizuar rikuperimin më pas nje sfrorzimi muskulor intensive (lactacid) dhe e zgjatur (aerob). Çiklizmi: një sport që kërkon fuqi, durim dhe aftësi për tu rikuperuar shpejt! Rezistencë më të madhe, konsum më të ulët të energjisë dhe kohë më të shkurtër të rikuperimit Një studim pilot i kryer mbi çiklistë profesionistë, në Universitetin për Studime Sportive në Lubjanë, nga dr. R.Milič, IKARUS, Universiteti i Primorska, Koper, S. Djordjevič, 2008.
Ariten ne Konkluzion:
-Grupi që mori Cellfood tregoi një rritje statistikisht të rritur
domethënëse te fuqisë maksimale në fund të provës dhe një rritje të konsumit të oksigjenit.
-Grupi i kontrollit gjithashtu tregoi disa përmirësime, por këto kishte përmirësime te dukshme më të ulëta dhe statistikisht të parëndësishme.

Rezultatet e këtij studimi paraprak pilot tregojnë se Cellfood ka një efekt të dobishëm dhe aftësi te organizmit për tu përshtatur me regjime të ndryshme stërvitore duke u rritur kështu aftësine e çiklizmit dhe përmirësimin e performancës. Këto të dhëna janë nxjerrë nga testet standarde për shfaqjet e përdorura nga çiklistët profesionistë në Slloveni (bërë në Universitetin për sport në Lubjanë).
CELLFOOD NUK PERMBAN KARBOIDRATE, NUK PERMBAN LIPIDE; NUK PERMBAN PROTEINA; NUK PERMBAN KAFEINE; NUK PERMBAN EFEDRINE; NUK PERMBAN STIMULANT; NUK PERMBAN SINTETIKE.

Efektiviteti i trajtimit të Cellfood®
(deutrosulfazimës) në fibromialgia – Efikasiteti i terapisë Cellfood® (deutrosulfazyme) në fibromyalgia VETI. Nieddu1, L. Menza2, F. Baldi1, B. Frediani2, R. Marcolongo1 1 Shërbimi Klinik i Reumatologjisë Rugani, Monteriggioni, Siena 2 Departamenti i Mjekësisë Klinike dhe Shkencave Imunologjike, Seksioni i Reumatologjisë, Universiteti i Sienës Trajtimi i pacientëve me fibromialgji me Cellfood® ofron një mundësi efektive dhe ekonomike për të lehtësuar simptomat e dhimbshme dhe asteninë e këtyre pacientëve. Në të vërtetë besohet që kjo shtesë mund të japë një kontribut në menaxhimin simptomatik të pacientëve të tillë.

PUBBLICAZIONE UFFICIALE SUL LAVORO SVOLTO CON CELLFOOD:
Food and chemical toxicology: an international journal published

“THE ANTIOXIDANT PROTECTION OF CELLFOOD AGAINST OXIDATIVE DAMAGE”.

Università di Urbino “Carlo Bo – Dipartimento di Scienze Biomolecolari,
Sezione di Biochimica Clinica”
Via Ubaldini, 7 – 61029 Urbino (PU)

Benedetti S. – Catalani S. – Palma F. – Canestrari F.