loading

Kërkimi Mjekesor Shkencor Cellfood në qelizat e gjakut

Nga studimet mbi qelizat e gjakut lajme të tjera të rëndësishme:

CELLFOOD® mbron eritrocitet nga dëmtimi mekanik dhe hemoliza qelizore dhe ruan mbrojtjen normale antioksidante të qelizave të kuqe të gjakut,duke ndjekur një stimul oksidativ.

Gjithashtu në qelizat e bardha të gjakut CELLFOOD® është treguar se eshte i efikas në zvogëlimin e stresit oksidativ intraqelizor, duke konfirmuar veprimin mbrojtës të drejtuar kundër oksidantëve të zakonshëm fiziologjikë,përgjegjës për dëmtimin oksidativ të biomolekulave si yndyrnat, proteinat dhe acidet nukleike.

I DOBISHEM NE PARANDALIMIN POR JO VETEM CELLFOOD® gjen zbatim të gjerë si në fazën e parandalimit, duke e kontrastuar ose vonuar stresin oksidativ, si në atë të korrigjimit të çekuilibrit të bilancit oksidativ gjatë sëmundjet kronike dhe degjenerative.

CELLFOOD

CELLFOOD® është produkti më i rëndësishëm i shëndetit të konsumatorit me performancë të lartë të oksigjenit dhe hidrogjenit në botë. Për më shumë se 50 vjet, CELLFOOD® ka sjelle me besim përfitime ushqyese, pa toksicitet. Simptomat fillestare të mungesës së oksigjenit mund të përfshijnë lodhje të përgjithshme, çrregullime të qarkullimit të gjakut, vështirësi në tretje, dhimbje të muskujve, ndjenja të paqëndrueshmërisë dhe tronditëse, depresion, humbje te kujtesës, sjellje irracionale, aciditet gastrik, dhe ndërlikime bronkiale. Kur sistemi imunitar kompromentohet nga mungesa e oksigjeni, trupi bëhet më i ndjeshëm ndaj baktereve oportuniste, infeksioneve virale dhe parazitare, ftohjet dhe gripi.

E shpikur nga Everett L. Storey, CELLFOOD® është një formulim personal i një koncentrati mineral koloidal super i energjizuar.Sulfat dibazik i deuterit dhe dipol në CELLFOOD® siguron një furnizim të pabesueshëm të oksigjenit dhe një sistem shpërndarjeje në trup në nivelin qelizor.

Cellfood®  është një detoksifikues i fuqishëm dhe anti-radikal i lirë.

Shkencëtarët pranojnë se shumica e sëmundjeve dhe infeksioneve shkaktohen nga mungesa e oksigjenit në nivelin qelizor. Kjo formulë, efektiviteti i së cilës është njohur,  siguron ne menyre natyrore nivelin më te lartë te oksigjenit dhe hidrogjenit në gjendjen e porsalindur në formë plotësuese, e cila përmirëson energjinë, qëndrueshmërinë dhe shëndetin

Gjendja aktuale e hulumtimit:

Në Universitetin e Urbinos “Carlo Bo” Departamenti i Shkencave Biomolekulare Seksioni i Biokimisë Klinike demonstroi se:

  1. CELLFOOD® lejon të ruhen mbrojtjet endogjene antioksidante.
  2. CELLFOOD® ruan qelizat e kuqe të gjakut nga pakësimi i glutationit.
  3. CELLFOOD® ka një efekt mbrojtës antioksidant kundër anemisë së atletëve.
  1. CELLFOOD® zvogëlon stresin oksidativ në një mënyrë të varur nga doza intraqelizore, duke mbrojtur qelizën nga oksidimi.

PUBBLICAZIONE UFFICIALE SUL LAVORO SVOLTO CON CELLFOOD:
Food and chemical toxicology: an international journal published

“THE ANTIOXIDANT PROTECTION OF CELLFOOD AGAINST OXIDATIVE DAMAGE”.

Università di Urbino “Carlo Bo – Dipartimento di Scienze Biomolecolari,
Sezione di Biochimica Clinica”
Via Ubaldini, 7 – 61029 Urbino (PU)

Benedetti S. – Catalani S. – Palma F. – Canestrari F.